22 mei.- Nog enkele plaatsen beschikbaar!


Aanvang om 19.30 met David Martinez Quero en de JAMON IBERICO BELLOTA beleving en neemt ons mee in de wereld van de Spaanse ham.
Aansluitend starten we met de wine-food-pairing met DREISSIGACKER WEINGUT
Entree met een heerlijk bubble en amuses. We proeven verder 2 wijnen Riesling Organic + Riesling Bechtheimer welke worden ge-paired met een koude komkommersoep.
Verder 2 wijnen Chardonnay Organic + Chardonnay Bechtheimer waarbij een creatie van Chef Christopher Santner met sinaasappel-risotto en gamba wordt gecombineerd
Aansluitend langzaam richting de rode wijnen met passende amuses.
We sluiten de proeverij af met 2 wijnen “Wunderwerk” + “Riesling Lage” (oude jaargangen) en serveren een slice kalfsvlees met dragonjus. Een echte smaak sensatie!
See you tomorrow! Meld je aan via antonlaren.nl/upcoming-events.