21 febr.-Zie hier, de nieuwste aanwinst in onze keuken: Adnan. Op vrijdag 28 februari is het menu van ons diner volledig van Adnan’s hand.
Adnan komt uit Jordanië en verhuisde 12 jaar geleden naar Nederland voor de liefde. Oorspronkelijk was hij filmmaker en muzikant, maar vijf jaar geleden stapte hij over naar de culinaire wereld. Eerst in de high-end catering, nu bij ons in het restaurant.
Adnan vertelt dat het concept van De Groene Afslag hem direct aantrok. Duurzaamheid en groen doen zijn doorvlochten in zijn leven, werk en privé. Hij ziet het als de ideale plek om te experimenteren en te blijven leren. Dat klopt ook, want wij proberen bij De Groene Afslag met horten en stoten de toekomst uit te vinden.
Op 28 februari tijdens het vrijdagavond diner staat Adnan aan het roer in de keuken. Zijn menu is natuurlijk geïnspireerd op de smaken uit zijn moederland, maar in een verfijnde en plantaardige vorm. Van pita, hummus en tahini tot een pistachecake als afsluiting: het hele menu ademt de Midden-Oosterse keuken, maar met een verrassende twist. Zijn doel? Laten zien hoe veelzijdig en heerlijk groenten kunnen zijn.
Wil je erbij zijn? Reserveer via onze website. En als je de 28e verhinderd bent kom je gewoon een ander keertje. Want De Groene Afslag is tegenwoordig iedere vrijdagavond geopend voor diner en iedere maandagavond voor een daghap.
Bron en foto: De groene Afslag