7mei.- Rijk aan smaken, gevarieerde ingrediënten en traditionele bereidingswijzen, de keuken uit de regio in het Midden-Oosten is doordrenkt met geschiedenis en erfgoed. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei duiken we in de culinaire traditie van de Levantijnse culturen. Er wordt gevuld, gerold en met veel kruiden en specerijen op smaak gebracht; deze keuken heeft een breed scala aan gerechten dat ook prima dierloos geserveerd kan worden.
En als Levantijns tafelen zich ergens voor leent dan is het wel delen. Verwacht dus tijdens dit pop-up diner geen bordje voor jezelf maar een een tafel bomvol mezzes. Shared dining dus, vurrukuluk gezellig!
Datum: vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei ’24
Tijd: inloop om 18.30 uur, aan tafel om 19.00 uur
Prijs: € 45,- p.p., voor 4-gangen excl. drankjes
Locatie: De Groene Afslag
Reserveren via de www.degroeneafslag.nl en klik op de button ‘reserveren’
Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, kosteloos annuleren kan tot 72 uur van tevoren.