17 jan.-Al jullie gebeden zijn verhoord, De Groene Afslag begint stap voor stap met avondopeningen Al sinds een paar maanden zijn wij op maandagavond geopend tot 21.30 en kan je mee-eten met een simpele én lekkere daghap. Dat smaakte naar meer. Daarom zijn wij vanaf 31 januari ook iedere vrijdagavond open tot 21.30 uur!
De vrijdagavonden pakken we iets chiquer aan. Je kan kiezen tussen een twee-, drie- of viergangen diner. Wijntje erbij of een lokaal 0.0 biertje en het uitje is compleet. Het diner serveren wij vanaf 18.00 uur en je bent vooraf al hartstikke welkom voor een borreltje
Wij zijn nu dus iedere maandag en vrijdag langer geopend. Daarmee oefenen wij alvast een beetje, want vanaf september zitten wij in ons nieuwe thuis. Daar zijn wij iedere avond geopend en hebben wij ook nog een hotel.
Onze pop-up diners met speciale thema’s en speciale gasten blijven ook bestaan. Het eerstvolgende pop-up diner wordt gemaakt voor chef @sheilastruyck , een graag geziene gast in onze keuken. Dit diner is geinspireerd door haar recent uitgebrachte kookboek: “Lekker is dat – duurzaam koken kun jij ook”.
Kijk op onze website bij programma, daar vind je dit en meer interessants.
Bron: De Groene Afslag